Collectieve inkoopactie

Voordelig isolatiemaatregelen, zonnepanelen en/of een warmtepomp aanschaffen met de collectieve inkoopactie


25 oktober 2022
Steeds meer huiseigenaren nemen maatregelen om energie te besparen, zoals isolatie en zonnepanelen. Ze verlagen zo hun energierekening: met de enorm hoge energieprijzen van nu is dat een slimme zet. De gemeente helpt u graag bij het verduurzamen van uw woning. 

De gemeente organiseert een advies- en inkoopactie samen met Winst uit je woning . Als u zich aanmeldt voor de inkoopactie leert u hoe u in uw situatie kunt besparen en krijgt u eenvoudig en snel onafhankelijk advies en vrijblijvende offertes op maat. Dat scheelt u tijd en uitzoekwerk.

Aanmelden tot 31 december 2022

Gratis en zonder verplichting kunt u zich tot 31 december 2022 aanmelden voor de inkoopactie via www.winstuitjewoning.nl/zaanstad. U kunt met deze inkoopactie kiezen voor vloer- of spouwmuurisolatie, isolatieglas, zonnepanelen en een hybride warmtepomp. Op de website vindt u ook meer informatie over subsidies, financiering en de diverse duurzame oplossingen waaruit u kunt kiezen.

Samen voordeliger verduurzamen in Zaanstad 

Tijdens de actie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk energiebesparingsmaatregelen in. Dit maakt dat de prijzen scherp zijn. De installatiebedrijven die door Winst uit je woning uitgekozen zijn voor deze inkoopactie voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van kwaliteit, service en garantie. Tijdens de inkoopactie krijgt u ook advies over verschillende mogelijkheden om de kosten te kunnen betalen, zoals subsidies, btw-teruggave, leningen en eventueel hypotheekophoging. Zo kunt u bij de aanschaf van zonnepanelen vaak 21% btw terugkrijgen. En neemt u twee of meer isolatiemaatregelen? Dan kunt u met de ISDE-subsidie van het Rijk 30% van deze uitgaven terugkrijgen.

Online informatieavond

Kom alles te weten en stel vragen over de inkoopactie, energiebesparingsmaatregelen, subsidies en financieringen. Op  dinsdag 1 november van 19.30 uur tot 20.30 uur organiseert Winst uit je woning een online informatieavond. Aanmelden voor deze avond kan via winstuitjewoning.nl/zaanstad.

Doet u ook mee? 

Heeft u vragen over de gezamenlijke inkoopactie? Bel dan met de helpdesk van Winst uit je woning op 023 583 69 36 of mail naar info@winstuitjewoning.nl.

Meer regelingen en tips om te verduurzamen

Klik op de knop hieronder voor meer regelingen en tips voor het verduurzamen van uw huis.

Huis verduurzamen

 

Foto van vloerisolatieVloerisolatie

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl